Sipas nje raporti nga AndroidWorld, sherbimi me i popullarizuar per mesazhet e castit neper celulare, WhatsApp, se shpejti do te mund te vije edhe ne versionin Web, perkatesisht per kompjuteret Desktop dhe Laptop.

WhatsApp akoma nuk ka lajmeruar ndonje plan zyrtar per zgjerim te sherbimit edhe ne platforma tjera dhe deri tani ai kerkon nje numer telefoni per t'u regjistruar.