Dean Hachamovitch — njeriu i cili zhvilloi shfletuesin e famshem te Microsoft, Internet Explorer dhe qe ishte chef ekzekutiv ne Kompani per dhjete vite me radhe, ne nje postim ne blog, ka bere publik largimin e tij nga kompania.

Hachamovitch kishte shkruajtur se "ai ishte gati te provoje edhe experienca te reja qe kane te bejne me jeten dhe teknologjine." Ne 2003 Hachamovitch iu bashkangjit Internet Explorer te Microsoft si menaxher i pergjithshem. Ate kohe Internet Explorer ishte duke korrur sukses, por fatkeqsisht kjo gje nuk zgjati dhe shume kohe, kur vetem tre vite me vone, perkatesisht ne 2006, shfletuesi i kompanise filloi te humbe shperndarjen ne web, kur Mozilla doli me shfletuesin e vet revolucionar, Firefox.

Hachamovitch ate kohe e komentoi ngjarjen me fjalet "E kemi prishur fare."