Sot, gjate kongresit boteror mobil, MWC, i cili eshte duke u mbajtur ne Barcelone, kompania taiwaneze, HTC, ka prezantuar smartphone-it e vet me te ri, HTC One M9! Kjo pajisje vjen me nje kamere te pasme prej 20 mega pixel dhe baterine me te madhe. Ndryshime te tjera te dukshme nuk ka persa i perket shtepizes se telefonit, vetem se ky i fundit tani vjen ne me shume ngjyra dhe me me shume mbeshtjelles (cover). Ne lidhjen me poshte mund t'i shihni fotot.
Kliko per te pare fotot e HTC One M9