Ky lepur quhet Geronimo dhe ka hyre ne librin Guinness te rekordeve. Motivi duket qarte ne foto: ai eshte lepuri me veshet me te gjate ne Bote!

Rekordi eshte vene me date 1 Nentor 2003, ne Wichita, Kansas, SHBA. Masa e vesheve? Plot 79 cm!