Paneli i Anetarit Gjendet Siper ne anen e Majte te sitit, eshte hapesira ku mund te personalizoni profilin tuaj ne forum.Te ndryshoni gjyhen, te vendosni nje firme, te vendosni nje imazh ne profil, te shikoni temat qe keni postuar dhe ato qe jeni abonuar, etj etj...

Nga Paneli Anetarit gjithashtu mund te ndryshoni Preferencat e bordit , mund te shikoni temat qe keni postuar, abonuar, shpetuar etj