Pershendetje

Dua te me jepni nje mendim se sipas jush kush mendoni se meriton te jete Kapiten i Kombetares Shqitare ?

Personlisht prap e favorizoj Canen per arsye se eshte kapiten dhe ne njeren prej skuadrave me te famshme franceze O.Marseile. Dhe pozita ne te cilen luan ai e favorizon dhe me shum per kapiten

Gjithsesi eshte vetem nje mendim i imi.