Identifikohu ne Lirenti.com me llogarin tuaj ne Facebook!
Tashme mund te lidhni llogarine e Lirenti.com me ate te Facebook. Mund ta bejne ata qe jane rregjistruar ne Lirenti.com por dhe anetaret e rinje.


Rasi kur jeni Anetar i Lirenti.com! dhe keni gjithashtu nje llogari ne Facebook

Klikoni mbi butonin Connect qe gjendet siper!
Shkruani email dhe fjalekalimin tuaj te facebook!

Klikoni mbi Link Account per te lidhur te dy profilet. (mund te zgjidhni dhe butonin per te perdor te njejten foto profili)
Rasti kur jeni nje anetar i ri ne Lirenti.com por keni nje llogari ne Facebook: plotesoni formen e Forumit me informacionet e kerkuara